Registratie

Ben je een federatiemedewerker, dan kan je je clubs aansporen ook te registeren via www.vlaamsesportfederatie.be/registratie. Zo krijgen je sportclubs toegang tot de meest recente versie van alle brochures en documenten. Neem hier gerust de uitgebreide toelichting door.

P.S. Ben je reeds geregistreerd op de website maar is je e-mailadres (of andere gegevens) gewijzigd? Geef dan een seintje via info@vlaamsesportfederatie.be. Je hoeft onderstaand formulier zeker geen tweede keer in te vullen.

Registratie
Ik registreer me als medewerker / bestuurslid / vrijwilliger / … van een
Mijn sportclub
Tik langzaam de naam van je sportclub in dit vak en wacht tot er een lijst van gevonden clubs verschijnt. Klik op de naam van je sportclub.
Zoek de correcte benaming van je club op in de Sportdatabank van Sport Vlaanderen.
Kun je de club toch niet vinden? Dan kun je een nieuwe organisatie aanmaken via dit formulier. Na indienen word je dan teruggestuurd naar hier zodat je de registratie kunt afwerken.
Sportfederatie waarvan ik medewerker ben
Sportdienst waarvan ik medewerker ben
Kun je de sportdienst niet vinden? Dan kun je een nieuwe sportdienst aanmaken via dit formulier. Na indienen word je dan teruggestuurd naar hier zodat je de registratie kunt afwerken.
Mijn organisatie
Kun je de organisatie niet vinden? Dan kun je een nieuwe organisatie aanmaken via dit formulier. Na indienen word je dan teruggestuurd naar hier zodat je de registratie kunt afwerken.
Mijn onderwijsinstelling
Kun je de onderwijsinstelling niet vinden? Dan kun je een nieuwe onderwijsinstelling aanmaken via dit formulier. Na indienen word je dan teruggestuurd naar hier zodat je de registratie kunt afwerken.
Mijn persoonlijke gegevens
Functie in je federatie
Functie in je sportclub
Hou mij op de hoogte van bijscholingen in mijn buurt

De Vlaamse Sportfederatie zit in een nieuw jasje!
Zelfde team, zelfde spirit, zelfde ondersteuning.
Voor sportfederaties én voor sportclubs (vroeger ‘Dynamo Project’).
Vanaf nu onder één naam: de Vlaamse Sportfederatie.
One team!

Vlaamse Sportfederatie