VSF Registratie

Wanneer je registreert via onderstaand formulier krijg je niet alleen toegang tot de VSF website, maar automatisch ook tot de Dynamo Project website. Je kan met dezelfde gegevens inloggen op www.dynamoproject.be/user.

Ben je een federatiemedewerker, dan kan je je clubs aansporen ook te registeren via www.dynamoproject.be/registratie. Zo krijgen je sportclubs toegang tot de meest recente versie van alle brochures en documenten van het Dynamo Project. Neem hier gerust de uitgebreide toelichting door.

P.S. Ben je reeds geregistreerd op de website maar is je e-mailadres (of andere gegevens) gewijzigd? Geef dan een seintje via info@vlaamsesportfederatie.be. Je hoeft onderstaand formulier zeker geen tweede keer in te vullen.

Registratie

Registratie
Meerdere functies mogelijk
Mijn sportclub
Tik langzaam de naam van je sportclub in dit vak en wacht tot er een lijst van gevonden clubs verschijnt. Klik op de naam van je sportclub. Als je de organisatie niet vindt, klik dan op "Klik hier om de gegevens van je organisatie toe te voegen", daarna kan je hieronder zelf de gegevens van je club invullen. Zoek de correcte benaming van je club op in de Sportdatabank van Sport Vlaanderen.
Vergeet je huisnummer (en eventueel busnummer) niet!
Antwerpen: VAN. Limburg: VLI. Oost-Vlaanderen: VOV. Vlaams-Brabant: VBR. West-Vlaanderen: VWV.
Formaat: BE0442209637
Sportfederatie waarvan ik medewerker ben
Tik langzaam de naam van de sportfederatie waarvoor je werkt in dit vak en wacht tot er een lijst van gevonden federaties verschijnt. Klik op je federatie. Geef ons een seintje indien je je federatie niet vindt.
Formaat: BE0442209637
Sportdienst waarvan ik medewerker ben
Tik langzaam de naam van de sportdienst waarvoor je werkt in dit vak en wacht tot er een lijst van gevonden sportdiensten verschijnt. Klik op je sportdienst. Geef ons een seintje indien je je sportdienst niet vindt.
Antwerpen: VAN. Limburg: VLI. Oost-Vlaanderen: VOV. Vlaams-Brabant: VBR. West-Vlaanderen: VWV.
Mijn organisatie
Tik langzaam de naam van je organisatie in dit vak en wacht tot er een lijst van gevonden organisaties verschijnt. Klik op de naam van je organisatie. Als je de organisatie niet vindt klik dan op "Klik hier om de gegevens van je organisatie toe te voegen", daarna kun je hieronder zelf de gegevens van je organisatie invullen.
Antwerpen: VAN. Limburg: VLI. Oost-Vlaanderen: VOV. Vlaams-Brabant: VBR. West-Vlaanderen: VWV.
Formaat: BE0442209637
Mijn onderwijsinstelling
Om de uitgebreidere rechten als student/docent te krijgen, moet je registreren met je e-mailadres van je onderwijsinstelling. Registraties met een privé e-mailadres (gmail, hotmail, telenet...) worden als “particulier” verwerkt.
Staat je onderwijsinstelling niet in de lijst? Geef ons een seintje.
Mijn persoonlijke gegevens
Bevestig je e-mail adres door het hier nog eens in te vullen.
Kies een veilig paswoord waarmee je na registratie kunt inloggen.
Nieuwsbrief