Boekhouding

Deze brochure helpt sportclubs bij het voeren van een vereenvoudigde boekhouding en maakt dus vooral kleine vzw's wegwijs in de boekhoudkundige verplichtingen. De brochure is ook een handig instrument wanneer je gebruikt maakt van één van onze boekhoudprogramma's.

Sportclubbestuurders bij een erkende federatie, erkende federaties en sportdiensten

• Registreer je op de website, log in en lees de brochure online.
  • Ontvang je de brochure liever in je bus? Voeg dan de brochure toe aan je winkelwagen. Het voordeeltarief is van toepassing.

Anderen

• Schaf een website jaarlicentie aan, log in en lees de brochure online.
  • Ontvang je de brochure liever in je bus? Voeg dan de brochure toe aan je winkelwagen. Het normale tarief is van toepassing.
cover brochure boekhouding
€ 14,00
EUR
Format: 9,99
Boekhouding
Wil je een financieel plan opmaken maar weet je niet goed hoe je hier aan begint? Wij helpen je op weg.
Boekhouding
Werk tijdig de stappen uit die je moet ondernemen bij het afsluiten van een boekjaar.
Boekhouding
Wanneer mag je een vereenvoudigde boekhouding voeren? En hoe leg je de jaarrekening neer?

De Vlaamse Sportfederatie zit in een nieuw jasje!
Zelfde team, zelfde spirit, zelfde ondersteuning.
Voor sportfederaties én voor sportclubs (vroeger ‘Dynamo Project’).
Vanaf nu onder één naam: de Vlaamse Sportfederatie.
One team!

Vlaamse Sportfederatie