Hoe onderteken je een pdf-bestand digitaal?

Fiscaliteit
Sportclubs

Wanneer je een pdf-bestand digitaal moet ondertekenen, bijvoorbeeld bij het indienen van de rechtspersonenbelasting, ontstaan er soms problemen met de computer, de software of het eID certificaat. Toch is de oplossing vaak niet moeilijk!

Je wil een document ondertekenen, maar het lukt niet? Of het document wordt niet opgeladen? Meestal ligt de oorzaak bij het certificaat dat je hebt geselecteerd bij het ondertekenen van het document. Dat certificaat staat standaard op het type 'authentication'. Wijzig het naar 'signature' en je hebt de oplossing beet!

Op zoek naar een stappenplan? Of een antwoord op veelgestelde vragen over digitaal ondertekenen? Kijk even op deze website.

administratie
Digitalisering
Mag je je leden ook schriftelijk of digitaal samenroepen? Ja, dat mag!
Digitalisering
Gaat je algemene vergadering online door, dan moet er natuurlijk ook online gestemd worden. Een overzicht van ...

De Vlaamse Sportfederatie zit in een nieuw jasje!
Zelfde team, zelfde spirit, zelfde ondersteuning.
Voor sportfederaties én voor sportclubs (vroeger ‘Dynamo Project’).
Vanaf nu onder één naam: de Vlaamse Sportfederatie.
One team!

Vlaamse Sportfederatie